Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ανοιχτοί λογαριασμοί στους πρώτους προημιτελικούς!



Ισόπαλοι 1-1 έληξαν οι δύο πρώτοι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουν. – Μπάγερν και Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο και έτσι όλα είναι ανοιχτά για τους επαναληπτικούς της ερχόμενης εβδομάδας, όπου στις εταιριες στοιχήματος δεν υπάρχουν μεγάρα φαβορι για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο Μάντσεστερ οι μπέμπηδες, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κατάφεραν να μείνουν ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και να τα παίξουν όλα-για-όλα την επόμενη Τετάρτη στο Μόναχο. Καλύτερη η Μπάγερν, που δε βρήκε ωστόσο διαδρόμους στην έξυπνη τακτική του Μόγιες (άμυνα - αντεπιθέσεις), χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία με τον Γουέλμπεκ πριν το ημίχρονο.  Στο 58’ μάλιστα πήρε προβάδισμα με την κεφαλιά του Βίντιτς, ύστερα από κόρνερ του Ρούνεϊ, αλλά η χαρά των οπαδών της δεν κράτησε για πολύ, αφού οι Βαυαροί ισοφάρισαν 9 λεπτά αργότερα με τον Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος όμως χάνει τον επαναληπτικό, αφού αποβλήθηκε στο 90’.

Όλα ανοιχτά και στον ισπανικό εμφύλιο, με την Ατλέτικο να μένει ισόπαλη για ακόμα ένα ματς φέτος κόντρα στην Μπαρτσελόνα (0-0/1-1 Σούπερ Καπ, 0-0 πρωτάθλημα). Σπουδαία εμφάνιση από τον Κορτουά, ο οποίος κράτησε πολλές φορές ζωντανή την ομάδα του με μεγάλες επεμβάσεις. Μεγάλος άτυχος ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 30’ από τον Ντιέγκο, με τον συμπατριώτη του όμως να πετυχαίνει πολύ ωραίο γκολ με μακρινό σουτ στο 56’΄. Οι ροχιμπλάνκος πιέστηκαν αρκετά μέχρι το τέλος, αλλά το μόνο που κατάφεραν οι Καταλανοί ήταν να μειώσουν στο 70’ με τον Νεϊμάρ.    

Οι επαναληπτικοί θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη.