Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ταλαιπωρήθηκε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.


Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τη μεταγραφή του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο προπονητής των «Βαυαρών» ρωτήθηκε για το «Σβάινι», ο οποίος έφυγε για το Μάντσεστερ έναντι περίπου 12 εκατομμυρίων λιρών, του ευχήθηκε τα καλύτερα, αλλά αποκάλυψε ότι ο έμπειρος μέσος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. «Αν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα τα πάει πολύ καλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Είναι ένας κορυφαίος παίκτης» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα, με την πιθανότητα να φτάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή του Champions League, να βρίσκεται στο 21.00.Το ενδεχόμενο να κατακτήσει φέτος το Champions League η Μπάγερν Μονάχου, προσφέρεται σε απόδοση 5.50 στις εταιριες στοιχηματος στο ιντερνετ.
«Δυστυχώς, είχε μερικά προβλήματα με τραυματισμούς στα δύο προηγούμενα χρόνια και δεν ήταν πάντα στο 100% της υγείας του. Θα παίξει πολύ καλά στη Γιουνάιτεντ. Πραγματικά ελπίζω να συμβεί αυτό» ανέφερε ο Γκουαρντιόλα για το Σβαϊνστάιγκερ, στην θέση του οποίου αποκτήθηκε ο Αρτούρο Βιντάλ από τη Γιουβέντους, η οποία προσφέρεται στο 23.00 για την κατάκτηση του Champions League.
O Σβαϊνστάιγκερ, μετά το Μουντιάλ του 2014 και την κατάκτηση του από τη Γερμανία, έπαιξε συνολικά σε 20 παιχνίδια της Μπάγερν στο πρωτάθλημα και έχασε τα 6 από 12 παιχνίδια των «Βαυαρών» στο Champions League. O 31χρονος μετακόμισε στο Μάντσεστερ, όπου βρίσκει ξανά τον Λούις Φαν Χάαλ με τον οποίο συνεργάστηκαν στη Μπάγερν από το 2009 μέχρι το 2011.