Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Δύσκολη αποστολή για τη Μόλντε.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται τη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους οικοδεσπότες να κυνηγούν σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της, μετά και το 5-1 που πέτυχε επί της Ίντερ Ζαπρέσιτς για το πρωτάθλημα Κροατίας, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να κερδίσει με αυτό το σκορ και σήμερα «καθαρίζοντας», επί της ουσίας, την πρόκριση στα πλέι οφ προσφέρεται στο 51.00
στο παμε στοιχημα.
Οι γηπεδούχοι τα χρειάστηκαν στο πρώτο ματς απέναντι στη Φόλα Ες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας, αλλά βρίσκοντας τον εαυτό της στο εκτός έδρας ματς κερδίζοντας με 3-0, ένα σκορ για το οποίο σήμερα προσφέρονται στο 11.00.
Θα καταφέρουν οι Κροάτες να πάρουν σήμερα τη νίκη και ταυτόχρονα αβαντάζ πρόκρισης; Το ενδεχόμενο αυτό προσφέρεται σε απόδοση 1.50.
Η Μόλντε, στον αντίποδα, προέρχεται από άνετη πρόκριση επί της Πιουνίκ Υερεβάν, την οποία κέρδισε με 5-0 στη δική της έδρα και έτσι η ήττα με 1-0 στο γήπεδο εκείνης δεν την ενόχλησε καθόλου.
Στόχος για τους Νορβηγούς σήμερα να αποσπάσουν τουλάχιστον την ισοπαλία, με το ενδεχόμενο αυτό όντως να συμβεί έπειτα από ένα 0-0 να προσφέρεται στο 10.00.
Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να μπουν με αμυντικούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα, με το ενδεχόμενο κάπως έτσι να αποχωρήσουν νικητές με 1-0 από την κροατική πρωτεύουσα να προσφέρεται στο 15.00.
Αυτή η αναμέτρηση άραγε πού θα καταλήξει;