Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Θα κρατήσει την πρόκριση η Γιουβέντους;

Να κερδίσει τη Γιουβέντους στο «Μπερναμπέου» και να κλειδώσει την παρουσία της στον τελικό του Champions League θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» θέλει να δώσει απαντήσεις για την ήττα-σοκ που γνώρισε στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης στο Τορίνο με σκορ 2-1.
Στόχος της απόψε είναι να μη δεχτεί γκολ και ταυτόχρονα να κερδίσει με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων, με το ενδεχόμενο να είναι η μοναδική ομάδα που
θα βρει δίχτυα απόψε να προσφέρεται στο 2.87 στα προγνωστικά στοιχημάτος.
Στον πιο πρόσφατο αγώνα της αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Βαλένθια μπροστά στο κοινό της με 2-2, σε ένα «στραβοπάτημα» που δεν αποκλείεται να της στοιχίσει τον τίτλο της Primera Divison, με το ενδεχόμενο να επικρατήσει στο σημερινό παιχνίδι και να επιστρέψει στις νίκες να προσφέρεται στο 1.66.

Όσον αφορά στη Γιουβέντους, οι Ιταλοί θέλουν με ψυχραιμία να διαχειριστούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να «κλέψουν» την πρόκριση στην ισπανική πρωτεύουσα.
Υποδεχόμενοι την Κάλιαρι έμειναν στο 1-1 στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο της Serie A, με το ενδεχόμενο να επαναλάβουν το συγκεκριμένο σκορ απόψε να προσφέρεται στο 7.50.
Θα καταφέρει η… Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου να βρεθεί μία… ανάσα από τον τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την επικράτηση της να προσφέρεται στο 5.50;