Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα έπαιρνα ένα τέτοιο μετάλλιο.


Λίγο πριν ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στη Μαδρίτη, ο Ράφαελ Ναδάλ παρέλαβε από τα χέρια του Πρωθυπουργού της χώρας, το μετάλλιο της τιμής για την προσπάθειά του και τις σημαντικές διακρίσεις στο τένις.

Ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος αποτελεί έναν κορυφαίους Ισπανούς αθλητές όλων των εποχών, τιμήθηκε από τον Μαριάνο Ραχόϊ με το Working Medal of Honor για την προσφορά του στον Ισπανικό αθλητισμό, αλλά και τις αμέτρητες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια.
Η τελετή επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αρχικά τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο τελικά λόγω της εγχείρησης, στην οποία είχε υποβληθεί ο έμπειρος άσος, έγινε χθες το απόγευμα, με αφορμή την παρουσία του 28χρονου στη Μαδρίτη.
«Είναι μια περίοδος με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ας ελπίσουμε ότι με την καθημερινή δουλειά θα μπορέσω να
ανακάμψω και να ξαναβρώ τη σταθερότητά μου, στο δρόμο για νέες επιτυχίες», ανέφερε αρχικά ο Ναδάλ, την ώρα που το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο Ρότζερ Φέντερερ τον τίτλο του Wimbledon φέτος προσφέρεται σε απόδοση 6.50 στις στοιχηματικές εταιρίες.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα έπαιρνα ένα τέτοιο μετάλλιο, σε ένα τόσο σημαντικό μέρος για τη χώρα μας όπως το La Moncloa Palace. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων. Πάντα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχημένης μου καριέρας στο τένις», πρόσθεσε στη συνέχεια.