Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Η χημεία στα προγνωστικά στοιχήματος

Είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του παίκτη


Η χημεία στα προγνωστικά στοιχήματος και κατ' επέκταση η χημεία στα δελτία μας είναι το άλφα και το ωμέγα στο στοίχημα και το οποίο μας οδηγεί στο ταμείο. Ειδικά για όσους παίζουν παρολί με πολλά ματς σε κάποια δελτία είναι απαραίτητη και καταλαβαίνουν πολύ καλά τον συγκεκριμένο όρο.

Μπορεί να μην σχετίζεται με τον παράγοντα του παιχνιδιού, όμως έχει να κάνει με την τύχη, αλλά και στις... μαντικές μας ικανότητες, που επιβεβαιώνονται ή όχι μετά το τέλος των αναμετρήσεων στα προγνωστικά στοιχήματος.


Ο στόχος είναι να συνδυάσουμε κατάλληλα δύο είδη η και περισσότερα γεγονότα από οτιδήποτε, που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Πρέπει να υπάρχουν κάποια κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία θα γίνεται η ένωση των στοιχείων. Κάνουμε συνδυασμούς με βάση τα είδη των στοιχημάτων; π.χ. τις νίκες με τα under και όχι με τα over; Η π.χ. τα ακριβή σκορ με διπλές ευκαιρίες;

Μήπως συνδυάζουμε με βάση τα ποσοστά των αγώνων; Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί για άλλους σωστούς και για κάποιος άλλους λάθος. Μερικοί για παράδειγμα αποφεύγουν να μπλέξουν το Champions League με τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και γενικότερα κάποια σεβαστά πρωταθλήματα, με κάποια λιγότερα εμπορικά.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα παικτών που επιλέγει σημεία από διαφορετικές μεριές, με στόχο να δημιουργήσει την καλύτερη κατά το σκεπτικό του χημεία, κάτι που είναι και το πιο λογικό. Πάντως δεν υπάρχει καμιά θεωρεία που να σχετίζεται με την ύπαρξη της χημείας, απλώς ο καθένας από εμάς έχει την δική του στρατηγική στο στοίχημα και στην περισυλλογή στα προγνωστικά στοιχήματος.

Από την στιγμή που έχουμε να κάνουμε με αθλητισμό και μπάλα, όλα είναι πιθανά να συμβούν και δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου: «Δεν έκανα καλή χημεία και πήγα στον... κουβά». Όλες μας οι επιλογές είναι πιθανόν να βρουν στόχο και όλες να πιάσουν πάτο. Η χημεία είναι κάτι το αόριστο και την αναμοχλεύουμε κυρίως μετά το τέλος των παιχνιδιών.