Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Είμαστε ευγνώμονες προς τους οπαδούς μας.


Η Ρεάλ Μαδρίτης «μάτωσε» αλλά κατάφερε τελικά να… τσεκάρει το εισιτήριο της για τα ημιτελικά του Champions League.

Το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Μπαρτσελόνα τον τίτλο του Champions League τη φετινή σεζόν προσφέρεται σε απόδοση 2.75 στις εταιρίες στοιχήματος.

Ο Σέρχιο Ράμος στη διάρκεια της χτεσινής αναμέτρησης κλήθηκε να βοηθήσει την ομάδα του από μία διαφορετική θέση, αγωνιζόμενος ως χαφ στη μεσαία γραμμή της «βασίλισσας».

Ο Ισπανός διεθνής δεν είχε πρόβλημα να παίξει ένα διαφορετικό ρόλο, υποστηρίζοντας ότι νιώθει πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο προπονητής του προς το πρόσωπο του.

«Είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και θέλω να αγωνίζομαι όπου μου λέει ο προπονητής μου. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν... κότσια και παίρνουν ρίσκο και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αντσελότι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει», δήλωσε αρχικά ο Ράμος, ο οποίος στη συνέχεια αναφερόμενος στον κόσμο των «μερένχες», πρόσθεσε:
«Είμαστε ευγνώμονες προς τους οπαδούς μας που μας στήριξαν και μας έδωσαν τεράστια ώθηση στα δύο παιχνίδια να πάρουμε την πρόκριση».

Θα καταφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης, με το ενδεχόμενο να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον τίτλο του Champions League να προσφέρεται στο 4.00 στο στοίχημα;