Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Πάντα προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειαζόμαστε.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «σφράγισε» την παρουσία της στους ομίλους του Champions League.
Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστικής, σκοράροντας τρία γκολ, το σύνολο του Λουίς Φαν Χάαλ κατάφερε να κερδίσει με 4-0 την Κλαμπ Μπριζ.Το ενδεχόμενο να κερδίσει με 2-0 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Σουόνσι
προσφέρεται σε απόδοση 11.00 στο παμε στοιχημα.
Σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», το συγκεκριμένο σκορ έδωσε στην Μάντσεστερ το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επιστρέφουν εκεί που ανήκουν, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να κερδίσουν τη Σουόνσι για το πρωτάθλημα στον αγώνα που ακολουθεί προσφέρεται σε απόδοση 2.25.
«Πάντα προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειαζόμαστε, αλλά ήμουν σίγουρος πως ο Γουέιν που έχει μια ισχυρή νοοτροπία και είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, θα επιστρέψει στα γκολ. Το απέδειξε αυτό κόντρα στη Μπριζ, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να προκριθούμε. Χρειαζόμαστε περισσότερες νίκες όπως αυτή, με τόσα γκολ και ανέπαφη την εστία μας», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος στάθηκε στο... comeback του έμπειρου άσου.
Θα καταφέρει η Σουόνσι να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να επικρατήσει της Γιουνάιτεντ;