Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Προκριματικά Euro 3ος όμιλος: 100άρης ο Ντελ Μπόσκε!

21:45 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
Προϊστορία: 0-0-3
Α’ γύρος: ΙΣΠΑΝΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 3-0
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία στα πρώτα παιχνίδια της στον όμιλο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να φτάσει το επίπεδο της Ισπανίας, της Ουκρανίας και της Σλοβακίας, οπότε αναμένεται να περιοριστή στην 4η τιμητική θέση, για την οποία θα δώσει «μάχη» με τη ΦΥΡΟΜ. Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ για τον Αλεκσάντρ Χάτσκεβιτς, στο ντεμπούτο του οποίου είχε κερδίσει τους γείτονες μέσα στα Σκόπια (2-1). Από τότε έδωσε δύο φιλικά, ένα με τη Γκαμπόν (0-0) και το πιο πρόσφατο με τη Ρωσία, όπου είχε κάποια καλά διαστήματα, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-2. Στην αποστολή και ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Αντρέι Γκορμπούνοφ.
Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Ζεβνόφ (Τορπέντο Μόσχας), Χουτάρ (Ντιναμό Μινσκ), Τσέρνικ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Γκορμπούνοφ (Ατρόμητος)
Αμυντικοί: Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ), Σιτόφ (Μορντόβια Σαράνσκ), Μπαρντάχοφ (Ροστόφ), Φιλιπένκο (Μάλαγα), Παλιακόφ (ΜΠΑΤΕ), Ζάβνερτσικ (ΜΠΑΤΕ), Παλίτσεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Βαλάτζκο (ΜΠΑΤΕ)
Μέσοι: Καλατσέφ (Ροστόφ), Χλεμπ (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Κίσλιακ (Ρούμπιν Καζάν), Πούτσιλα (Τορπέντο Μόσχας), Κρίβετς (Μετζ), Ντραχούν (Κρίλια Σοβέτοφ), Στάσεβιτς (ΜΠΑΤΕ), Νιαχάιτσικ (Τομ Τομσκ), Μαγιέφσκι (Ζαβίζα Μπιντγκότς)
Επιθετικοί: Κορνιλένκο (Κρίλια Σοβέτοφ), Σίγκνεβιτς (ΜΠΑΤΕ), Λάπτσεφ (Σλάβια-Μοζίρ)
ΙΣΠΑΝΙΑ: Ιστορικό ματς το σημερινό για τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε , ο οποίος γίνεται ο πρώτος τεχνικός στη «φούρια ρόχα» που φτάνει τους 100 αγώνες στον πάγκο της. Ούτε στο Μουντιάλ, ούτε στη συνέχεια στα φιλικά είχε πειστικές εμφανίσεις και είναι ολοφάνερο ότι της λείπει η χημεία που μας είχε συνηθίσει. Στον όμιλο δεν έχει πολλά προβλήματα και θα είναι τεράστια έκπληξη να μην τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Για την ώρα δεν είναι απόλυτα ασφαλής, αφού η Ουκρανία βρίσκεται μόνο τρεις βαθμούς πίσω της, ενώ τον Σεπτέμβριο φιλοξενεί την πρωτοπόρο Σλοβακία, από την οποία είχε χάσει τον περασμένο Οκτώβριο. Τρεις φορές αναμετρήθηκε με την Λευκορωσία και κέρδισε και στις τρεις. Σε όλες εμφανίστηκε over, μόνο ένα γκολ-γκολ. Καθυστερημένα μεν, αλλά εντάχθηκαν κανονικά όλοι οι Ισπανοί από Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, που αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Σημαντικότερη απουσία αυτή του Ινιέστα.
Τελευταία 5: 3-0-2
Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ), Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουν.), Ρίκο (Σεβίλλη)
Αμυντικοί: Καρβαχάλ (Ρεάλ), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Μπαρτρά (Μπαρτσελόνα), Σαν Χοσέ (Μπιλμπάο), Μπερνάτ (Μπάγερν), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Χουανφράν (Ατλέτικο), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα)
Μέσοι: Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Φάμπρεγκας (Τσέλσι), Νολίτο (Θέλτα), Αλέιξ Βιδάλ (Μπαρτσελόνα), Βιτόλο (Σεβίλλη), Καθόρλα (Άρσεναλ), Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ίσκο (Ρεάλ), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα)
Επιθετικοί: Μοράτα (Γιουβέντους), Αλκάσερ (Βαλένθια), Πέδρο (Μπαρτσελόνα)
Πρόταση: Όχι ότι πείθει η Λευκορωσία, αλλά η δεν πείθει η Ισπανία. Οπότε περιμένουμε γκολ, αλλά σε λογικό εύρος στις εταιρείες στοιχημάτων