Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Φουλ για... τίτλο η Παρί


Παρί Σεν Ζερμέν και Γκινγκάμπ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο Παρίσι στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από τη δεύτερη Λιόν, αλλά και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου θα προσπαθήσει απόψε η Παρί.
Οι γηπεδούχοι έχουν να επιδείξουν πέντε νίκες και δύο ήττες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με μία ακόμη επικράτηση να προσφέρεται σε απόδοση 1.12 στις εταιρίες στοιχημάτων.
Την τελευταία αγωνιστική πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Ναντ, κερδίζοντας με 2-0, σκορ που προσφέρεται στο 6.50 για να κάνει και πάλι την εμφάνιση του.
Με 72 γκολ διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, με το ενδεχόμενο να είναι οι μόνοι που θα βρουν δίχτυα απόψε να προσφέρεται σε απόδοση 1.66.

Να κάνει την έκπληξη θα προσπαθήσει από την άλλη η Γκινγκάμπ, με το ενδεχόμενο να «αποδράσει» με το τρίποντο από την έδρα της Παρί να προσφέρεται σε απόδοση 23.00.
Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το 2-0 επί της Ρεμς, με το ενδεχόμενο να κάνει και πάλι την εμφάνιση του το συγκεκριμένο σκορ να προσφέρεται σε απόδοση 101.00.
Θα καταφέρουν να «παγώσουν» την παρέα του Έντισον Καβάνι, ανοίγοντας πρώτοι το σκορ, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 6.00;