Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Είναι ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό.


Στην κατάκτηση του Champions League έφτασε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.
Στο ιταλικό πρωτάθλημα πόλο, το ενδεχόμενο να επικρατήσει η Ποζίλιπο της Άκουακιαρα προσφέρεται στο 2.87 στο πάμε στοίχημα.
Οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-9 της Σαμπαντέλ και να φτάσουν στο βαρύτιμο τρόπο, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους οπαδούς τους.

«Είναι ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για πρώτη φορά και μάλιστα στο σπίτι του. Είμαι τυχερή γιατί το ζω από τον πρώτο χρόνο που ήρθα εδώ, μπροστά στον κόσμο μας.

Ήταν πολύ δύσκολο γιατί η Σαμπαντέλ έχει συνηθίσει να προηγείται και ξέρει να κρατάει το σκορ. Παίξαμε με πάθος και καθαρό μυαλό.
Ήταν δύσκολο αυτό που κάναμε, γιατί παίξαμε με μια τρομερή ομάδα που ήταν αήττητη τόσα χρόνια», ανέφερε η Αλεξάνδρα Ασημάκη στο «Sport24 Radio» και στάθηκε και στην παρουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου.

«Είναι όλες τους καταπληκτικές αθλήτριες. Είναι μάγκες και παλικάρια οι συμπαίκτριές μου. Η Διαμαντοπούλου είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είναι φανταστική και μοναδική η Χρυσή», πρόσθεσε.

Στη μεγάλη επιτυχία αναφέρθηκε και ο τεχνικός της ομάδας, Χάρης Παυλίδης.
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι που πήραμε το Κύπελλο και γιατί νικήσαμε μια ομάδα που έχει σαρώσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Ήταν αήττητη εδώ και τρία χρόνια. Επομένως, το βάρος της επιτυχίας είναι διπλάσιο», τόνισε με τη σειρά του.