Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα εκτός της ΤΣΣΚΑ στην οποία θα ήθελα να παίζω.




Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κατάφερε να... σκουπίσει χθες στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση παρόλο που δεν ήταν φαβορί στο στοίχημα και πλέον η σειρά αποκτά νέο ενδιαφέρον...

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώην «κόκκινος», Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για τους λόγους της ήττας αλλά και τον Ολυμπιακό.

«Πιστεύω πως από ένα σημείο και μετά τους δώσαμε εμείς το παιχνίδι. Όμως από την άλλη σούταραν πάρα πολύ καλά. Σκόραραν 16 τρίποντα και απέδειξαν πως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί επειδή εμείς παίξαμε εξαιρετικά στη Μόσχα, να τους κάναμε να μη φαίνονται τόσο καλοί, όμως ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα και μπορεί να παίξει πολύ καλό μπάσκετ, όπως απέδειξε σήμερα. Έχουμε δουλειά ακόμα...», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος άσος.

«Αυτή τη στιγμή προτιμώ να σκέφτομαι τους λόγους που χάσαμε από τον Παναθηναϊκό, όμως θα σας πω το εξής: Με τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κερδίσει τα δύο παιχνίδια που χρειάζεται για να περάσει, όμως είναι πολύ κοντά. Τι να σας πω; Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα εκτός της ΤΣΣΚΑ στην οποία θα ήθελα να παίζω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ξεκαθάρισε πρώτα πως "σε αυτό το επίπεδο δεν χαλαρώνεις στιγμή. Σίγουρα η ψυχολογία μας είναι καλύτερη σε σχέση με προχθές. Παίζουμε στην έδρα μας. Όλα είναι πιθανά", πριν σχολιάσει για το ρεκόρ των τριπόντων που έκαναν χθες οι "πράσινοι": "Τα ρεκόρ συμβαίνουν μια φορά τον χρόνο, οπότε πρέπει να βρούμε κι άλλες λύσεις. Δεν είναι μόνο τα τρίποντα. Μπορούμε να εφαρμόσουμε διάφορα συστήματα, τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι, για να σκοράρεις".
Τέλος, είπε: "Εκτός από τους ψηλούς, έχουν πολύ ψηλά γκαρντ, οπότε αλλοιώνουν πολλές πάσες και σουτ. Δεν είναι όμως άτρωτη, όπως είδαμε και χθες".

Θα καταφέρει η ΤΣΣΚΑ να «αποδράσει» με το ροζ φύλλο αγώνα από το ΟΑΚΑ;