Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και γεύσεις…



Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια εναλλακτική μορφή καπνίσματος που προσφέρει την ίδια απόλαυση με τα παραδοσιακά τσιγάρα χωρίς όμως να περιέχει πίσσα  και άλλες διάφορες χημικές και τοξικές ουσίες.

Τα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιούνται για το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιέχουν νικοτίνη και μπορείτε να τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία αρωματικών γεύσεων.

Οι εταιρείες ανταποδίδουν την αγάπη των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό τσιγάρο βγάζοντας μεγάλη ποικιλία γεύσεων, η οποία ανανεώνεται διαρκώς και ικανοποιεί τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Οι κλασσικές γεύσεις των υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου καλύπτουν μια πολύ μεγάλη γκάμα αρωμάτων ξεκινώντας με τα παραδοσιακά αρώματα καπνού που παραπέμπουν στις γνωστές μάρκες καπνού όπως Virginia, Camel κ.α.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε στην αγορά  γλυκά αρώματα που θυμίζουν τη γεύση της   σοκολάτας, της βανίλιας και της καραμέλας ή ακόμα και πιο ιδιαιτέρων γλυκών όπως τιραμισού και μηλόπιτα.

Ακόμα δημοφιλείς επιλογές  είναι οι φρουτώδεις γεύσεις όπου μπορείτε να βρείτε το φρούτο που αγαπάτε ενδεικτικά αναφέρουμε πράσινο μήλο, κεράσι, βατόμουρο, εσπεριδοειδή, φράουλα, καρπούζι και πολλά άλλα.  

Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ φυσικά.  Μπορείτε να βρείτε στην αγορά υγρά αναπλήρωσης με γεύσεις που ούτε θα φανταζόσασταν ότι μπορείτε να απολάυσετε καπνίζοντας όπως αρώματα μέντας, cappucino, Baileys, cookies, whiskey και πολλά άλλα.

Αν πάλι ανήκετε στους αναποφάσιστους και στους δύσκολους στην επιλογή ευτυχώς υπάρχει λύση και για εσάς . Τα DIY (Do It Yourself) αρώματα. Πολύ απλά αγοράζετε την βάση με την περιεκτικότητα νικοτίνης που θέλετε και την αρωματίζετε όπως και όσο θέλετε  εσείς. Οι συνδυασμοί είναι απλά απεριόριστοι! Πειραματιστείτε με μια βάση καπνού αρωματισμένη με ανανά και Pina colada και καλή απόλαυση.