Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ευκαιρία για νίκη στην Άρσεναλ





17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Προϊστορία: 
Πέρυσι: -

ΑΡΣΕΝΑΛ: Αποκλείστηκε στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ και έτσι είχε περισσότερες μέρες να ξεκουραστεί. Στο πρωτάθλημα πέτυχε ζαλισμένη τη Σάντερλαντ από την προηγούμενη «οχτάρα» με τη Σαουθάμπτον και με δύο γκολ του Αλέξις Σάντσεζ έφυγε με τη νίκη από το Στέιντιουμ οφ Λάιτ (30’, 92’). Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1) και έπιασε την 5η θέση, όπου συγκατοικεί με Σουόνσι και Λίβερπουλ. Παραμένει αήττητη εντός έδρας, αλλά με τρεις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη, επί της Κρίσταλ Πάλας στην πρεμιέρα. Και τα τέσσερα ήταν γκολ-γκολ, 3 από αυτά over. Την Τρίτη ακολουθεί ο αγώνας με την Άντερλεχτ, την οποία είχε κερδίσει στο Βέλγιο με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, που της έδωσε σαφή προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν το ξανακάνει την Τρίτη, την εξασφαλίζει. Εκτός ο κίπερ Οσπίνα, οι δεξιοί μπακ Γκιμπς (6 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Κοσκιελνί (6 συμμ./1 γκ.), ο κεντρικός μέσος Γουίλσιρ (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), οι μεσοεπιθετικοί Εζίλ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Γκνάμπρι και ο επιθετικός Ζιρού (2 συμμ./1 γκ.). 

Εντός: 1-3-0
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 2-2-1

ΜΠΕΡΝΛΙ: Είναι νωρίς να μιλάμε για υποβιβασμό, αλλά η Μπέρνλι θα πρέπει να κάνει πράγματα για να καλύψει το κενό και να διορθώσει την κατάσταση, που για την ώρα δείχνει μη αντιστρέψιμη. Σαφώς κατώτερη από την Έβερτον στο τελευταίο εντός έδρας με την Έβερτον, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3. Από νωρίς πίσω στο σκορ, ο Ινγκς την επανέφερε στο παιχνίδι στο 20’, αλλά σύντομα οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα (29’). Υπήρχαν φάσεις στην επανάληψη, αλλά όχι κάποια μεγάλη. Τελίκα στο 85’ δέχτηκε και τρίτο, ενώ στο τέλος γλίτωσε από το δοκάρι το τέταρτο. Παρέμεινε έτσι ουραγός και είδε . Δείχνει φιλότιμη ομάδα, αλλά η ποιότητα της πλειοψηφίας των παιχτών της δείχνει να ανήκει στην Τσάμπιονσιπ. Το λένε και τα στατιστικά, αφού έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (5), αν και είναι κάπως διορθωμένη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, όπου πέτυχε τα 4 από 5 τέρματα της. Συνολικά δηλαδή έχει πετύχει γκολ στις 4 από τις 9 αγωνιστικές, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ. Σε κανέναν από αυτά τα 10 επίσημα δεν έχει κερδίσει (0-4-6) και πολύ δύσκολα να το πετύχει σήμερα. Εκτός ο δεξιός μπακ Ριντ (3 συμμ.), ο αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Σαμ Βόουκς. 

Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 2-7
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση: Ευκαιρία για νίκη στην Άρσεναλ. Δε θα ασχοληθούμε ωστόσο με τον άσο , αλλά θα ποντάρουμε στην προβληματική επίθεση της Μπέρνλι, που μπορεί να φέρει τον άσο χωρίς να δεχτεί τέρμα η Άρσεναλ. Να μη δεχτεί γκολ ο γηπεδούχος το βρίσκουμε στο 1.76 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος, το να κερδίσει η Άρσεναλ χωρίς να δεχτεί γκολ στο 1.93 στις καλύτερες εταιρίες στοιχήματος .